Det helt klassiske tøj

Det helt klassiske tøj

Findes der noget bedre end det klassiske tørklæde? Nej, det er der godt nok ikke!

Tørklæder er ganske enkelt bare vejen frem, og sådan er det bare. Punktum. Specielt Becksöndergaard tørklæder har sin helt egen måde at være unikke på og det er, at de findes både til piger og til kvinder, og det endnu mere unikke er, at de ser hamrende godt ud til begge.

Det er der godt nok ikke mange andre trends, som kan prale af. Jeg kan faktisk ikke komme i tanke om en eneste trends, som ligger inde med samme egenskab, så det må siges at være rimelig enestående.

 

De successfulde.
Det er blevet hammermoderne for kvinder at have et feminint look. Derfor bliver der designet flere og flere former for tørklæder, som egentlig er henvendt til kvinder, men som faktisk ser super fedt ud til piger, hvis det bliver kombineret med andet modetøj til kvinder dele på den rigtige måde som f.eks kjoler.

Det feminine look til kvinder er den fedeste mainstream længe efter min mening, og jeg gør selv rigtig meget brug af den og synes, det er enormt fedt at prøve kræfter og energi med tørklædet som virkelig er kommet på banen igen. – og forsøge at kombinere det og sætte det sammen med noget af mit eget tøj.

Det ender rigtig ofte med at blive enormt fede outfits, jeg får sat sammen, når jeg kombinerer tørklæder med modetøj til kvinder.

Og når et tørklæde er en del af looket, bliver det ganske enkelt bare fuldendt hver gang.

De mest populære producenter eller designere om man vil, er i øjeblikket Lala Berlin og Becksöndergaard som i daglig skrivelse blandt kunder skrives Becksøndergaard.

 

I medgang og modgang
Tørklæder har altid været der for mig, og har været en utrolig trofast støtte i medgang og modgang.

Hver evig eneste gang, jeg har været i tøjkrise og ikke har vidst, hvad jeg skulle tage på. Jeg har stået og stirret ind i mit skab i alt for lang tid og forgæves prøvet det ene outfit efter det andet, så er det altid endt med, at jeg har fundet noget tøj, der passer sammen med et tørklæde, og så er outfittet altid bare blevet fedt.

Det er der simpelthen ikke andre end mine tørklæder som jeg kan takke for det glade humør, jeg kommer i, når jeg kigger i spejlet og ser mit outfit, tørklædet altid fuldender det!

Mit seneste tørklæde for eksempel, kan kombineres med helt vildt mange forskellige looks, men det for det meste det, der kommer til at bestemme det endelig og afgørende look i sidste ende, fordi dens magt og udstråling er så kraftig. Se mere her som er den absolut største forhandler af modetøj overhovedet.