Shop lingeri, badetøj, nattøj og meget mere – Hunkemöller til enhver lejlighed

Shop lingeri, badetøj, nattøj og meget mere – Hunkemöller til enhver lejlighed

Dagens emne er af den lidt mere intime slags. Det drejer sig nemlig om undertøj, som nok fylder en del hos de fleste af os piger og kvinder. Det fylder en del hos mig, selvom Hunkemöller er meget mere end undertøj.

Jeg elsker at købe nyt undertøj, men har haft svært ved at finde en butik, hvor både design og kvalitet er top, uden at det behøver koste en formue.

Heldigvis gav min søde veninde mig et sæt fra Hunkemöller til min fødselsdag, som lynhurtigt blev min absolutte favorit. Siden da har jeg ikke købt undertøj andre steder, og ud over at man får meget kvalitet for pengene, er det fede ved Hunkemöller, at man kan finde undertøj til alle lejligheder.

Mine favoritter fra Hunkemöller

Før jeg begyndte at handle hos Hunkemöller, anede jeg slet ikke, at de har så meget forskelligt undertøj – plus sportstøj og nattøj! Det fede ved, at udvalget er så stort, er at mine veninder og jeg alle sammen kan finde noget, også selvom vi har hel forskellig smag.

Personligt kan jeg godt lide, at der er farver på mit undertøj. Fx er jeg helt vild med deres Maya-sæt i rød, som kan ses herunder.

Da jeg går en del med T-shirt, har jeg også en del af deres T-shirt bh’er, så blonderne ikke kan ses igennem.

Deres helt basic T-shirt bh’er er super fede og fås også til en pris, hvor de fleste kan være med.

Vind et gavekort på 500 kr.

Hvis du også er vild med undertøjet fra Hunkemöller, har jeg gode nyheder til dig. Jeg har nemlig fået lov til at trække lod om et gavekort på 500 kr. til en af mine søde følgere! For 500 kr. kan få rigtig meget, for Hunkemöller har som sagt ret gode priser, så jeg tør vædde på, at du kan få mere, end du lige tror. Der er i hvert fald noget for enhver smag, så jeg er ikke i tvivl om, at du også kan finde noget.

Jeg er fx. helt vild med tilbuddet om 7 par trusser for kun 280.-

Du kan vælge mellem disse fede trusser her på https://www.hunkemoller.dk/dk_da/trusser/trusse-kampagne.html