Jeg vil gerne blive bedre til at give gode gaver

Jeg vil gerne blive bedre til at give gode gaver

Elsker vi ikke alle sammen at få gaver? Spændingen ved at pakke ud og glæden ved, at andre har brugt tid og penge på at gøre en glad… Jeg er vild med at få gaver, men faktisk synes jeg, at det er mindst lige så hyggeligt og sjovt at kunne give dem.

Jeg elsker at bruge tid på at finde den helt rigtige ting og ikke mindst se reaktionen, når der bliver pakket ud. Men når det så er sagt, synes jeg ikke altid, at det er lige nemt at skulle blive ved med at være kreativ og finde på.

Nogle gange kan man godt være fristet til bare at give nogle kontanter, for det er man altid sikker på, at folk bliver glade for. Men! Jeg synes faktisk, det er vigtigt, at vi holder fast i traditionen med at give gaver – hvad enten det er til fødselsdage, juleaften, housewarming eller noget helt andet.

Jeg gider ikke være hende, der bare kommer med det samme hver gang. I stedet vil jeg gerne have, at folk tænker: Når Malou kommer med gaver, er de altid gode! Derfor vil jeg gerne dele mine bedste tips til at finde inspiration til gaver med jer.

Du er slet ikke alene…

Når man står og skal købe gave til sin svigerfar og simpelthen ikke aner, hvad man skal finde på, er det nemt at føle, at man er et dårligt familiemedlem eller ikke er kreativ nok.

Men har vi ikke alle sammen prøvet at stå i den situation? Jeg kommer nemt til at føle mig doven og uopfindsom, når jeg ikke kan finde ud af, hvad jeg skal give andre. Men så er det godt at vide, at man ikke er alene.

Og faktisk er der andre, der har fundet på en smart løsning på problemet. Hvis du mangler inspiration til gode gaver. Det er en samling af gode ideer og forslag til gaver, uanset hvem du skal give til og i hvilken anledning.

Siden er nem og overskuelig at finde rundt i, hvilket gør, at det altid er det første sted, jeg starter, når det er min tur til at købe gaver. Hvis det er smykker elsker jeg at handle på denne side.

Siden jeg er begyndt at bruge den, har jeg fået meget mere positiv feedback på de gaver, som jeg har givet. Og jeg må sige, det er bare en god følelse, når folk virkelig sætter pris på den tid og de penge, som man har brugt.

Lidt mere tid og overskud i julen

Jeg er også typen, der stresser omkring juletid. Netop fordi jeg gerne vil gøre det godt og komme med de rigtige gaver til alle, starter jeg med at købe gaver allerede i oktober og ender alligevel med at købe de sidste d. 22. december.

Derfor er Brugerguiden.dk min nye yndlingshjemmeside, for her er der masser af gaveinspiration til netop juledagene. Det giver lidt ekstra tid og overskud i den pressede juletid.