Krisen har sat sine spor men ikke for alle!

Krisen har sat sine spor men ikke for alle!

Mange mærker ændrer koncept i øjeblikket og det er ikke så mærkeligt! For krisen sætter sine spor og når det ikke fungerer på nuværende koncept så må man ændre sig!

Soft Rebels er i de senere sæsoner blevet pris mæssigt meget dygtigere. Det er tydeligt at firmaet er blevet bedre til at presse deres leverandører og efter en lidt dyrere start har design firmaet formået at levere det ypperste design til ret rimelige priser. Virkerlig flot gået!

Soft Rebels silketopSom kvinde får man helt sikkert aldrig nok af tøj og slet ikke nok af de populære silketoppe fra Soft Rebels. Selvom vores skabe er fyldt op med silketoppe fra diverse mærker eller brands, er en ting sikkert, vi vil altid have flere forskellige farver.

Soft Rebel slår sine konkurrenter på silketoppe for ikke nok med at de kan holde prisen nede på de 299 kroner, så er det også den bedste kvaliltet.

I chopin kan man få 2stk. til 500 kroner og man må helt selv vælge sine farver. Et tilbud jeg personligt ofte benytter mig af og køber derfor altid mine silketoppe der.

Jeg synes det er vigtigt at bruge sine penge fornuftigt, så man får så meget ud af dem som muligt. Men det er også vigtigt at købe sig selv ting man bliver glad for. Disse silketoppe er en “sure thing”, så du skal huske at forkæle dig selv med Softe Rebels toppe, og til Chopin´s priser behøver du ikke have dårlig samvittighed.

Det giver lidt ekstra glæde i hverdagen og når du har silketoppe på, som du føler dig tilpas i, giver det højt humør og god udstråling.

Prepair – Nyt mærke
Prepair tøj til kvinder er populært for tiden. Det er ikke mindst fordi pasform er helt i top, men også samtidig fordi man signalerer en vis modebevidsthed. De signaler man sender til omverden og sin omgangskreds er meget vigtigt i dag, hvor mode spiller en aktiv rolle. Det giver Prepair dig med sikkerhed.

Uanset om man er til det enkle design eller lidt frækkere tøj kan man altid finde ens egen stil i tøj fra Prepair. Der er stor variation og rigtig meget at vælge i mellem. Først og fremmest er kvaliteten det der tiltaler folk. Prepair henvender sig til den kvalitets- og modebevidste forbruger, der ønsker kvalitet.

Prepair er et nyt innovativt brand der specialiserer sig inden for eksklusive basics, toppe og bukser. Modetøj og accessories til rimelige priser så at sige. Prepair´s design profil er enkel, feminin, rå, eksklusive, og delikat med helt unikke detaljer.

Design og udtryk er international med et simpelt skandinavisk touch. Prepair vil være kendt for sit komplet design og fremragende kvalitet til rimelige priser. Kollektioner sælges senere ind end de “gamle” brands hvilket gør der desigens det forbrugeren efterspørger og et påtvunget design skabt 6-9 måneder før. Præcis det der gør at Prepair har fingeren pulsen og du kan købe af det største udvalg her hos Chopin.dk.

Love Stories underwear
Så er der lækre undertøj´s kollektioner fra Love Stories. Kollektionerne er mindre men koncentreret til udelukkende at omfatte hits, som forbrugeren efterspørger. Love Stories er i øjeblikket populær på sin forskellighed i kollektionerne og sammensætning på kryds og tværs i kollektionerne. Det er IKKE meningen at man skal iføre sog undertøjsæt der passer sammen.

Love Stories åbnede sin først butik i 2014. Tanken bag virksomheden var, at designe produkter der havde fokus på design og forskellighed. Dette resulteret i et smukt sexet design med en eksklusiv blanding af moderne klassikere med enestående detaljer, som alt sammen vidner om et udsøgt stykke sexet håndværk.

Love Stories sortiment spænder vidt fra trusser til bh´er. Her kan du finde de eksklusive og lækre klassikere fra Love Stories kollektion.