Mine nye jeans skal med på ski!

Mine nye jeans skal med på ski!

Ja, det skal de nemlig! Eller i hvert fald mine nye Mos Mosh jeans hipster:-)

Jeg har den sidste måned gået og glædet mig -og nu er det ved at være lige oppe over! Som en gave til hele familien har vi nemlig besluttet at tage til Norge og fejre julen og nytåret i den smukke natur og den flotte hvide sne.

Det bliver et helt lille eventyr for vores lille familie, der nu tæller to små rollinger på 5 og 7 år samt min mand og jeg -og for lige at sætte prikken over i´et i vores fine jule eventyr, så har vi også inviteret min mands forældre og mine forældre med på turen.

Hytten i Norge

Vi har fundet en skøn hytte, der ligger lidt afsides de andre hytter, så vi voksne og gamle kan nyde jule freden og roen, mens ungerne kan boltre sig i sneen -uden at mor her bliver bekymret.

Det ligger bare så flot! Og så er der pejs, som vi alle kan sidde og varme os ved om aftenen, mens vi drikker vores hjemmelavede gløgg -og bedstemors klejner, som hun har kæmpet med de sidste par dage. Og så er der selvfølgelig også sauna, som vi kan hoppe ind i efter en frisk dukkert i sneen -det bliver så sjovt!

Sidst, men ikke mindst, har hytten et perfekt køkken til den store jule- og nytårs middag, som mændene har lovet at tilberede. Alt i mens jeg kan sidde foran pejsen og læse alle de dameblade, som jeg i løbet af året har forsømt på det groveste.

Tøj skal der til

Jeg er nemlig udover den helt store jule-fanatiker også en hund efter mode… Sikkert også derfor jeg vælger at nævne mit undertøj i denne lille julefortælling. Jeg skal opdateres om al den mode, som jeg er glippet i løbet af året. Og finde inspiration til alle de gave byt, som jeg skuer i fremtiden -det er bare ikke nemt at ramme plet for min familie. Og det er endnu ikke lykkedes. Men jeg synes nu også at det er en rar ting at gå at se frem til, når den dejlige jul lakker mod enden.

Nå, tilbage til juleeventyret. Vi skal selvfølgelig ud at stå på ski og er alle blevet udstyret med gear fra top til tå. Ungerne i de sødeste heldragter og uldent undertøj -de er bare så kære de små, når de tumler omkring i de uformelige heldragter, der bringer minder frem om dengang man selv blev proppet i en sådan -og næsten ikke kunne røre sig ud af flækken. Men de er gode og varme -og giver os andre et godt grin, når de vælter rundt i sneen!

Mine jeans under skitøjet

Bedsteforældrene har bedyret at de ikke vil ud på ski, men vil hygge sig derhjemme i hytten og gøre klar til den fælles hygge om aftenen. Så de har tydeligvis investeret i gaver i stedet for tøj -dejligt for os:-)

Glæder mig til at se, hvad de har fundet på i år. Det er altid en fornøjelse at se ungerne flå papiret af gaverne og stråle ved synet af deres nye undertøj. Og en evigt tilbagevendende begivenhed og kraft anstrengelse fra mor her, når jeg prøver at skjule min egentlige reaktion over de mere eller mindre håbløse bud på årets mode, som min mor hvert år pakker ind og lægger under træet til mig. Det er egentlig meget sødt, men stil det har hun aldrig haft!

Jeg selv og min har været på net shopping til den store guldmedalje, min mand i sportsafdelingen og jeg selv -selvfølgelig- inde på de mere trendy mode sider. Og det var faktisk der at jeg faldt over de her Mos Mosh jeans, som jeg synes egner sig fortræffeligt til at have på inde under det gyselige ski undertøj, som min mand kræver, at jeg skal i føre mig… Men det skal ikke forhindre mig i at have en moderigtig jul. Jeg vil have Mos Mosh med på ski!