Modebranchen er flyvsk

Modebranchen er flyvsk

Frihed og kærlighed til naturen og dens materialer er nøgleværdier hos det tyske mærke Daily’s, der efterhånden er ved at etablere sig på det danske marked. Modebranchen er en flyvsk størrelse, da trendsne hele tiden skifter, hvorfor det kan være svært at følge med. Denne problemstilling overkommer Daily’s, ved at se bort fra tidens modetendenser og i stedet fokusere på det tidsløse.

Satsningen på det tidsløse har givet pote, eftersom tøjet ikke bare lige sådan går af mode, men altid på den ene eller anden måde er in. For at forstå mærket kræves det dog, at du er åben overfor noget specielt og anderledes. Således henter Daily’s deres inspiration fra San Francisco i 60’erne, hvor hippie-kulturen blomstrede i den sagnomspundne storby. Dette kan ses på tøjet, da Daily’s ikke er bange for at prøve noget lidt utraditionelt af, som i manges øjne virker en anelse malplaceret i dagens minimalistiske samfund. Ikke desto mindre er Daily’s et stort hit i mange kredse, som værdsætter det unikke. Læs mere om forhandlere her på denne blog der hedder 8Coconuts.

Daily’s bruger udelukkende kvalitetsmaterialer

At Daily’s er et anderledes mærke understreges af, at man udelukkende benytter økologisk bomuld til fremstillingen af tøjet. Dette er helt unikt, og adskiller mærket fra mange andre internationale brands, som nærmest ikke kan få tekstilerne billigt nok. Der har Daily’s en lidt anden tilgang til tingene, eftersom de hellere vil betale lidt ekstra for ordentlige tekstiler, som kan holde i mange år og samtidig er dyrket med miljøet for øje.

Udover at holde længere, så resulterer de gode materialer også i, at tøjet føles enormt behageligt og blødt. Dette er selvsagt en fordel, når du har tøjet på, da det på ingen måde ’stikker’ eller irriterer – tværtimod.

I sortimentet finder du skjorter, T-shirts, toppe, bluser og cardigans i et hav af forskellige farver. Tøjet er enormt stilrent og uden de helt store prints; derimod har man en forkærlighed for såvel lodrette som vandretter striber, der ofte indgår i kollektionerne. Alt i alt er Daily’s et suverænt mærke, hvis du ønsker modetøj i en kvalitet udover det sædvanlige samt et stilrent underwear design.