Oplev det både tropiske og moderne Asien i Malaysia

Oplev det både tropiske og moderne Asien i Malaysia

Flere og flere danskere får øjnene op for Asien. Det har jeg gjort. Jeg tror det skyldes, at transportmulighederne til det fjerne Østen på kort tid er blevet langt bedre, end de før har været.

Samtidig giver Asien nogle unikke oplevelser og muligheder, som man ikke kan finde andre steder. Et af de helt store trækplastre ved Asien er, at man kan få mange oplevelse og paradisiske oplevelser til en utroligt billig pris.

Mange danskere vælger også at tage til Østen i deres vinterferie, og her er Thailand det mest populære valg. Dog synes jeg at det også er værd at overveje at besøge nabolandet, Malaysia.

På mange måder er Malaysia lidt længere fremme end Thailand, hvorfor man kan kombinere den tropiske badeferie med storbyliv.

Besøg Kuala Lumpur – en velfungerende asiatisk storby

Kuala Lumpur er Malaysias hovedstad og er med sine halvanden million indbyggere ikke nogen lille by. I modsætning til mange asiatiske storbyer, som fx Bangkok og Jakarta, der kan virke kaotiske og rodede, er Kuala Lumpur en organiseret by med velfungerende infrastruktur.

Faktisk kan man sammenligne den en smule med Singapore. Desuden skal det nævnes, at i Malaysia lærer man engelsk i skolen, så næsten alle, man møder, kan fint kommunikere på engelsk.

Kuala Lumpur skiller sig især ud ved sine tårnhøje bygninger. Blandt andet tiltrækkes mange besøgende af Petronas Towers, to ens tårne, der engang var verdens højeste.

I mange af byens tårne kan man komme op og kigge eller spise middag, så man virkelig kan nyde den storslåede udsigt over byen. Desuden har Kuala Lumpur et stort shoppingcenter med high-end mærker fra hele verden samt et stort marked for dem, der er til mere prisvenlige og lokale varer.

Malaysia har både storby og paradisøer

I Malaysia kan man godt sige, at man kan få det hele. Foruden storbyferie i Kuala Lumpur har Malaysia nemlig også en række paradisøer at byde på.

Der ligger øer på både vest- og østsiden af landet, og hvilke man bør besøge, er faktisk afhængigt af årstiden. Uanset hvor man ender, er man dog sikret smukke, tropiske strande og et rigt dyreliv.

Blandt andet skal man være opmærksom på varaner og aber, der kan komme og stjæle ens håndklæder og badetøj. Under vandet kan man være heldig at spotte havskildpadder, hajer, rokker og meget andet.

Derfor er Malaysia en oplagt destination for dem, der ønsker sig en kombination af tropisk badeferie og moderne storby.