Der handles tasker fra Daniel Silfen

Der handles tasker fra Daniel Silfen

Når man skal ud og smide sine penge efter accessories, er det enormt let bare at smide dem efter en eller anden random taske, som man blot køber med den intention, at den skal kunne indeholde alle ens personlige ejendele, make-up, lidt tøj og lignende.

På samme måde, er det heller ikke noget problem at få ud og finde nogle sko eller støvler, som kan bruges og som er et bedre alternativ end at gå med bare tæer.

Men er det dog ikke en smule trist at bruge sine penge på sådanne accessories, som i og for sig er ligegyldige og kun bliver købt af ren nødvendighed.

Som kvinde i det senmorderne samfund, bør en accessories ganske enkelt være meget mere end blot en nødvendighed.

Accessories er udsmykning. Accessories er overdådighed. Og accessories er et pift. Dét pift, der gør, at man skiller sig ud og bliver unik på sin egen måde.

 

Daniel Silfen tasker

Chopin forhandler tasker fra Daniel Silfen og det er i massevis. Der er ikke den form for enestående udsmykning, som accessories er, som du ikke kan få hos Daniel Silfen.

De designer og producerer tasker i mange forskellige former og størrelser. Og det er derfor muligt at finde en Daniel Silfen taske, der passer til enhver anledning.

Lædertasker, skuldertasker, weekendtasker, shoppingtasker, håndtasker, clutches, punge og toilettasker er blot eksempler på en del af taskesortimentet hos Daniel Silfen.

 

Lacoste

Som Carrie Bradshaw siger, så er der mænd bare nødt til at acceptere ’’a woman’s right to shoes’’. Lacoste har også en kæmpe skokollektion, som blandt andet byder på læder sko, sandaler, ballerinaer, flade sko, høje sko og støvler.

Lacoste’s skokollektion byder på sko til alle vejrtyper og anledninger, hvilket blot er en kæmpe bonus for både dig og dine fødder.

Alle Lacoste accessories er præget af moderne farver og mønstre, men Lacoste kan også genkendes ved deres forskellighed indenfor design og stil, hvilket blot gør mærket endnu mere attraktivt. Lacoste fås her hos denne butik i Charlottenlund.